Nieuws

Kraam van de maand juni

16-06-2017

Maak kennis met Kevin, onze kraam van de maand juni!

'Het maakt niet uit wat je draagt, als je je er maar prettig bij voelt. Zelf heb ik mijn kast vol met ondergoed liggen, want: “ondergoed maakt de man”. Door mijn ervaringen bij het inkopen van mijn eigen ondergoed merkte ik dat er sommige merken alleen in de gay scene worden gedragen. Zonde, want ook voor een vrouw is ondergoed van merken als Addicted, ES en Barcode Berlin leuk om naar te kijken, toch?! Ze bedekken namelijk wat minder bil dan het reguliere ondergoed. De leverancier vertelde me dat ze wel door hetero mannen gekocht worden, maar dat die het met het schaamrood op de kaken kopen. Met mijn bedrijf hoop ik dat taboe te doorbreken.’ Kevin de Wit is vier maanden zijn eigen bedrijf in ondergoed begonnen. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij hem terecht en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. ‘Bij Jouw Marktkraam verkoop ik alle items voor twee euro per stuk. Ik ben bezig om een webshop op te zetten en daar komen veel bekende merken op zoals bijvoorbeeld Christiano Ronaldo, Sapph, Ten Cate en Bolas, een nieuw merk op de markt. Op de webshop komt een assortiment van drie- tot vierhonderd producten die ik ga verkopen in samenwerking met een dropship leverancier. Dit betekent dat de order bij mij binnenkomt, ik deze doorzet naar de leverancier en die de bestelling vervolgens aan de klant levert.’

Kevin huurt nu drie weken bij Jouw Marktkraam en is laaiend enthousiast. ‘Het is wel grappig hoe ik bij Jouw Marktkraam terecht kwam, want ik stond op een markt in Ouddorp en de buurman die stroopwafels verkocht zei tegen me dat hij dacht dat mijn kraam het wel leuk zou doen bij Jouw Marktkraam. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik heb mijn vriend achter de kraam laten staan en ben zelf direct naar de vestiging in Ouddorp gereden. Daar was ik wel enthousiast over het concept, maar ik vond het wat te ver weg omdat ik zelf in Rotterdam woon. Dus ben ik op zoek gegaan naar een vestiging bij mij in de buurt en daar vond ik dat Jouw Marktkraam Schiedam het beste bij mij past. Half vijf kwamen we binnen en kwart over vijf was mijn kraam ingericht en wel’, vertelt Kevin enthousiast. En het bevalt hem zo goed dat zijn vriend nu ook een kraam huurt. ‘Het is daar echt behulpzaamheid ten top! Ik heb wel een mooi verhaaltje voor je, want toen ik op vakantie was zag ik dat de vestiging op Facebook deelde dat ze een nieuwe prijssticker hebben die je uit kunt printen met de prijs en omschrijving er al op. Ik zag dat het mijn stickers waren en reageerde dat ik ze na mijn vakantie zou komen plakken. Nog geen tien minuten later kreeg ik een antwoord dat ze dat al voor me hadden gedaan. Dat is toch fantastisch?!’

Naast zijn markten en kramen kun je Kevin op de metro in Rotterdam treffen. Hier werkt hij fulltime en daarmee vervult hij zijn kleine jongensdroom. ‘Ik doe dit nu bijna een jaar en het is een hele omschakeling met mijn vorige werk in diverse bouwmarkten. Daarmee ben ik van veel contact met mensen naar veel minder contact met mensen gegaan. Zo nu en dan steekt iemand eens een hand omhoog om me te groeten, maar het grootste deel van de mensen stapt in en gaat gewoon zitten. Het mooiste aan dit werk vind ik de verantwoordelijkheid dat ik met deze baan heb. Op een drukke ochtend zitten er al snel zeven- tot achthonderd mensen in de metro. Ondanks dat ik hier minder menselijk contact heb, zou ik hier nooit volledig mee willen stoppen. Het contact dat ik met mijn eigen bedrijf heb compenseert dat ruimschoots en vind ik het ook wel fijn dat ik lekker rustig in mijn cabine kan zitten. Nadat ik mijn kraam heb bijgevuld vind ik het heerlijk om nog even een lekker bakkie bij Jouw Marktkraam te drinken met allemaal leuke en gezellige mensen.’

Lees verder

Evenementenkalender Jouw Marktkraam Maastricht

16-06-2017

Johann Strauss Orchestra bij Jouw Marktkraam Maastricht

 

Het Johann Strauss Orchestra kennen we natuurlijk allemaal van de optredens samen met André Rieu. In juli geeft het Johann Strauss Orchestra samen met André Rieu tien verschillende concerten op het Vrijthof in Maastricht. Wist je dat twee leden van het Johann Straus Orchestra ieder een kraam huren bij onze vestiging in Maastricht? Hoe leuk is dat! In de ene kraam zijn eigengemaakte sieraden te vinden en in de andere kraam zijn zelfgebrande koffiebonen te koop. Deze koffiebonen worden ook gebruikt voor de koffie die wij schenken in onze vestiging in Maastricht. Vanwege de concerten op het Vrijthof organiseren wij in de maand juli in onze vestiging in Maastricht, in samenwerking met een aantal leden van het orkest, een aantal leuke evenementen die je niet wilt missen.

Vrijdag 7 juli van 13:00u tot 14:30u: Meet & Greet met Laura Engel, Sopraan bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra
De Chileens-Nederlandse Sopraan Laura Engel weet met haar charisma en gepassioneerde zang elk publiek in de hele wereld te raken. Internationaal opgeleid in onder meer Chili, Nederland en Italië, heeft zij een veelzijdige muzikale vorming genoten wat een jarenlange samenwerking met André Rieu en zijn orkest opleverde. Haar passie en muzikale veelzijdigheid van klassiek tot pop laat ze zien in haar eigen concert productie ‘En Canto’ met de première in Maastricht op 12 juli in de Bonbonnière!

Zondag 9 juli van 13:00u tot 14:30u: Koffie proeverij met Cord Meyer-Luesink, violist bij André Rieu

Cord heeft naast zijn passie voor muziek ook grote passie voor Italiaase koffie. Deze presenteert hij op zondag 9 juli bij Jouw Marktkraam Maastricht met een proeverij van zijn zelf gebrande- en gemelangeerde koffie ‘DoLa FaFaMi’. Dit betekent gratis overheerlijke espresso en cappuccino.

Zondag 9 juli om 14:00u: Meet & Greet met Donij van Doorn, Ster solist bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra

De in Nederland geboren sopraan Donij van Doorn wordt internationaal gevierd in verschillende optredens op opera-, operette-, en oratorium podia en speelde in producties als ‘Der Kaiser von Atlantis’, ‘The Fairy Queen’ en ‘Suikertanten’. Zij is ook de solo sopraan voor André Rieu en reist sinds 3 jaar de wereld over met het Johann Strauss Orchestra! Haar sublieme stem in ‘Vilja-Lied’ en ‘Meine Lippen die küssen so heiss’ beweegt het publiek tot tranen en staande ovaties!

Live persoonlijke sieraden maken

Agnes Fizzano, violiste bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra maakt tijdens de concerten op het Vrijthof, unieke sieraden van goud en zilver in combinatie met Swarovski. Iedere donderdag tot en met maandag maakt Agnes van Agatelier op bestelling sieraden voor jou bij Jouw Marktkraam in Maastricht. Wil je alvast ideeën opdoen, kijk dan even op www.agatelier.com. Wil je een sieraad volledig naar eigen wens en die niemand anders heeft? En wil je ook nog kunnen zeggen dat deze van Agnes Fizzano is? Kom dan langs in de vestiging.

Je treft haar op de volgende tijdstippen in de zaak:

6 t/m 9 juli van 13:00 uur tot 15:00 uur.

10 t/m 23 juli van donderdag t/m maandag van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Heb je je oog al op iets laten vallen? Maak dan alvast een afspraak met haar via de website. 

Lees verder

vernieuwde app

24-03-2017

Heb je onze vernieuwde app al gezien? Nee? Snel updaten dan! Vanaf nu kun je meerdere barcodes invoeren door simpelweg op het plusje rechtsboven in het scherm te klikken. Je ziet per kraam wat verkocht hebt en je kramen hoeven niet in dezelfde vestiging te staan: handig voor mensen die in meerdere vestigingen verkopen. En je kunt ook terugkijken over een langere periode.
Veel plezier met verkopen!

Lees verder

Fijne feestdagen!

23-12-2016

Namens alle winkels van Jouw Marktkraam wensen wij onze klanten hele fijne, gezellige en liefdevolle kerstdagen! Voor 2017 wensen we een succesvolle ondernemend jaar maar vooral een heel gelukkig jaar!

Lees verder

Mooie feestgedachte ...

06-12-2016

Een van de reden dat Jouw Marktkraam is gestart met de eerste winkel, heeft te maken met duurzaamheid. Nu met de feestdagen voor de deur is het goed om daar even bij stil te staan. We kopen zoveel spullen en zo mogelijk nog meer gooien we weg. We zijn een regelrechte consumptiemaatschappij geworden. Spullen zoals ze vroeger werden gemaakt, zie je steeds minder. Robuurste, niet kapot te krijgen spullen.
Wij, bij Jouw Marktkraam, geloven in hergebruik van producten. Niet alleen ten gunste van het milieu, maar ten gunste van jou. De verkoop van tweedehandsproducten zorgt immers voor financiële voordelen, maar het geeft je ook een goed gevoel. Je gooit het niet weg. Je gunt het een tweede leven. En daardoor een ander ook het plezier van het gebruik van iets moois, dat ze anders misschien niet hadden kunnen kopen.
Mooie feestgedachte niet waar?!

Lees verder

Jouw Marktkraam door de ogen van een huurder

18-07-2016

Jouw Marktkraam vroeg Laura van Casa Crea Handmade naar haar verhaal:

Jouw Marktkraam. Tot een half jaar geleden had ik hier nog nooit van gehoord. Totdat er een vestiging in Stede Broec kwam. Ik las over een winkel met marktkramen erin. “Jij verantwoordelijk voor de aankleding en producten, zij voor de verkoop. De volledige opbrengst is voor jou, zonder addertjes onder het gras.”

Als beginnende webshop is dit best spannend. Gaat het wel lopen? Vinden mensen mijn producten wel leuk? Hoeveel tijd kost het mij? En klikt het wel met de winkeleigenaar zelf? Ik kan jullie vertellen: ik ben om!

Na een proefperiode van één maand zag ik de omzet stijgen. En de tijd die je er aan kwijt bent? Dat bepaal jij helemaal zelf! Mensen weten mijn webshop te vinden, of komen zelfs nu naar de winkel in plaats van online te bestellen. Zodra je bij Loes (eigenaresse van Jouw Marktraam Stede Broec) binnenstapt als ondernemer of klant, voel je je meteen thuis. Dit alles maakt Jouw Marktkraam voor mij een extra aanwinst in het runnen van mijn webshop.

Twijfel jij nog? Je kan al voor één week een kraam huren, ik zeg doen!

Wie weet tot snel! www.casacreahandmade.nl

Lees verder

All-inclusive vakantieservice bij Jouw Marktkraam

06-07-2016

Geld verdienen terwijl je op vakantie bent? Dat kan!

Als je een kraam huurt bij ons tijdens de zomervakantie, maak je eenvoudig gebruik van de All-inclusive vakantieservice. Gratis! Je richt je kraam in en geeft ons wat extra, reeds geprijsde spullen die wij opslaan in ons magazijn. We vullen je kraam tijdig aan en zorgen ervoor dat jouw kraam altijd netjes verzorgd is. En jij? Jij geniet heerlijk van je welverdiende vakantie en volgt op de Jouw Marktkraam app de verkoop op de voet. Hoe relaxed is dat!?

Vraag bij jouw filiaal van Jouw Marktkraam naar de mogelijkheden: vind hier de websites van alle locaties.  

Lees verder

Prijsuitreiking webshopactie: V.I.P. kraamzorg en beautytreatment

24-06-2016

De webshop-actie van Jouw Marktkraam is inmiddels afgelopen. De winnares is Irene Voorneveld van Op Eigen Houtje Lifestyle! Afgelopen week was de prijsuitreiking bij Jouw Marktkraam Maarssen-Dorp, waar zij de cheque voor een V.I.P. behandeling bij Spa Sereen ontving! 

“Ik had totaal niet verwacht dat ik zou winnen, ik was blij verrast toen ik het hoorde! Via een advertentie op Facebook merkte ik de webshop actie op en ik besloot het eens te proberen. Nooit kwam in me op dat ik misschien wel die onwijs relaxte V.I.P. behandeling kon winnen! Dank jullie wel!”

Eind april huurde ze een kraam bij Jouw Marktkraam Maarssen, waar ze voornamelijk woonaccessoires en stationary verkoopt van verschillende merken en eigen werk. Op Eigen Houtje Lifestyle is een klein familiebedrijfje van vakmensen met een passie voor houtbewerking en mensen met passie voor trends, interieur en lifestyle artikelen. Benieuwd wat deze winnende webshop nog meer verkoopt? Neem eens een kijkje in de online shop of kom langs bij Jouw Marktkraam Maarssen-dorp.

Vanaf eind maart kon je je als webshop aanmelden voor de actie als je een kraam huurde bij Jouw Marktkraam. Lees hier meer over het verloop van de actie.

Ben je geïnspireerd geraakt om ook een kraam voor je webshop te openen? Dat kan elke week! Kijk hier hoe dat werkt.

Lees verder

Prijsuitreiking van de JMK-fiets Libelle Zomerweek

09-06-2016

De zeer gewilde 'JMK-fiets' die tijdens de Libelle Zomerweek te winnen was, is deze week aan winnares Marjolein overgedragen in Jouw Marktkraam Zwolle. 

Dat gaat natuurlijk niet "alsjeblieft, bedankt en doei", maar gezellig onder het genot van een bakje koffie en een praatje, zoals we dat bij Jouw Marktkraam graag doen als je de winkel binnenkomt. Marjolein was uiteraard heel erg blij dat ze gewonnen had.

"Ik was met mijn oma in de bioscoop en na afloop bekeek ik mijn mail. Ik kon het haast niet geloven, maar oma bevestigde het." Marjolein heeft haar huidige fiets al 14 jaar (!) maar die is nu stuk. Dus deze nieuwe fiets komt haar wel heel erg goed uit, aangezien ze er onder andere mee naar school gaat.

Op de Libelle Zomerweek was Marjolein met haar zus én moeder: het was een moederdag cadeautje. Wie geeft ontvangt, lijkt hier op te gaan dus. Ze kende Jouw Marktkraam daarvoor nog niet, maar het concept spreekt meteen aan. Het filiaal in Zwolle bood haar ook nog een week gratis een kraam aan, zodat ze het bij hen eens kan komen proberen.

"Jullie hebben mij echt een super dag bezorgd! En ook die week gratis een marktkraam uitproberen! Het voelt gewoon als een vervroegde verjaardag! Dank jullie wel!" aldus de winnares. We zijn benieuwd naar je ervaring, Marjolein!

Lees verder

Verslag Jouw Marktkraam op de Libelle Zomerweek

26-05-2016

Door onze stagiaire Berber Braaksma

23 mei 2016, de start van de Libelle Zomerweek. Een week waarin vrouwen uit heel Nederland afreizen naar Almeerderstand, voor de gezellige sfeer en de leuke stands vol met koopjes en acties. Jouw Marktkraam staat dit jaar voor het eerst op de Libelle Zomerweek en we pakken meteen goed uit met een actie om die hele leuke fiets te winnen.

Samen met mijn collega's Karin en Anita reisden we afgelopen maandag af naar het niet zo zonnige Almere. Er kan wel gezegd worden dat onze stand het zonnetje op de Libelle Zomerweek is. De stand is vrolijk ingericht met zomerse spullen, kleuren en bloemen. De fiets is onze eyecatcher, maar ook wij kregen positieve reacties op onze matching outfits. Wij zijn er klaar voor, het feest kan beginnen!

De bezoekers waren eerst wat afwachtend, maar wij lieten hen niet aan ons voorbij gaan. Vol enthousiasme vertellen we wat Jouw Marktkraam precies doet en we laten natuurlijk onze eyecatcher zien, de ‘JMKfiets’. Bezoekers worden enthousiast van ons verhaal en willen graag nog meer weten over ons concept. Uiteraard valt de fiets ook erg in de smaak. Dit is toch wel het lokkertje naar de stand, want wie wil deze fiets nou niet winnen?

Voor mij persoonlijk is het erg leerzaam deel uit te maken van het team van Jouw Marktkraam en ik ben blij dat ik betrokken word bij de Libelle Zomerweek. Ik vind het erg leuk om de bezoekers van de Libelle Zomerweek kennis te laten maken met het concept Jouw Marktkraam en ze enthousiast zien weglopen. Daardoor word ik zelf ook alleen maar enthousiaster over het leuke karakter van het kleinschalige ondernemen binnen de winkelformule en het ontzettend veelzijdige en afwisselende aanbod wat er te krijgen is. 

Lees verder

Jouw Marktkraam op de Libelle Zomerweek

10-05-2016

Goed nieuws voor iedereen die zin heeft in een gezellig dagje uit met je moeder, vriendin, zus of collega: Jouw Marktkraam is aanwezig bij de Libelle Zomerweek! Kom van 23 t/m 29 mei naar het Almeerderstrand. Je bezoek aan onze stand (nr. 3218) kan wellicht ook nog deze fantastische prijs opleveren: de Batavus Puur NL in Jouw Marktkraam stijl t.w.v. € 659,- , met origineel houten krat. 
Deze fiets is te bewonderen op onze stand en je kunt meteen kijken hoe die jou staat: je mag erop plaatsnemen. Vervolgens deel je een foto van jou op de fiets op social media met #JMKfiets en je weet meteen wat je vrienden ervan vinden.

Ben jij er ook bij? Bestel hier je kaarten en kijk wat er allemaal nog meer te beleven valt! 

Lees verder

Het is lente, een heerlijke tijd van het jaar!

18-09-2015

Ben jij er ook aan toe om de lente opgeruimd en fris in te gaan en heb je nog veel spulletjes in huis liggen die je niet meer gebruikt of die je over hebt? Heb je bijvoorbeeld nog kampeerspullen op zolder liggen, terwijl je niet meer kampeert, of passen je zomerjurkjes niet meer? Dan is het nu de tijd om al die spullen bij elkaar te pakken en af te reizen naar de Jouw Marktkraam bij jou in de buurt! Lees hier de nieuwsbrief van april 2015.

Lees verder

Jouwmarktkraam heeft een top locatie!

18-09-2015

Per 1 november gaat ons eerste noordelijke filiaal open in Leeuwarden.

Harlingerstraatweg 34.

Lees verder

Volg ons op twitter en facebook

18-09-2015

Jouw Marktkraam op social media, meer weten? Volg ons op twitter en facebook!

Lees verder

Opening Jouw Marktkraam

15-11-2013

19 november 2013 opent Jouw Marktkraam zijn deuren op de Harlingerstraatweg 34 in Leeuwarden

Lees verder

Volg het laatste nieuws ook via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.