Franchise

Je hebt een passie voor het ondernemerschap? Je brengt de ouderwetse gezelligheid en sfeer terug in de winkel? Ontpop je dan tot lokale held en wordt de nieuwe franchisenemer van Jouw Marktkraam. Kom met ons praten en maak het verschil! Jouw Marktkraam start bij jou om van heel Nederland te worden.

Bekijk de video om te zien hoe Linda, eigenaresse van Jouw Marktkraam in Maarssen het ervaart.

Hoe werkt het

  • Als franchisenemer run je een van onze vestigingen. Je bent een ambassadeur van Jouw Marktkraam en straalt vertrouwen, vriendelijkheid en service uit. Bovendien verbind je de buurt en lokale omgeving met elkaar in een ongedwongen setting.

  • De spullen in jouw winkel zijn belangrijk voor de uitstraling van de winkel en het merk Jouw Marktkraam. Jij en jouw personeel weten met een positieve insteek de producten aan te prijzen.

  • In de buurt en voor de buurt. Je bent in de winkel altijd beschikbaar voor een gezellig praatje of een kop koffie. Ouderwetse service en sfeer staan voor jou hoog in het vaandel.

De voordelen voor jou als franchisenemer

  • Je bent een sleutelfiguur in jouw regio. Dankzij jou worden mensen verbonden en hebben ze een plek waar ze gezellig een kop koffie kunnen drinken tijdens het winkelen.

  • Er staat een team voor je klaar om je te helpen met de juiste benodigheden om er een succes van te maken. Denk aan een goed kassasysteem, begeleiding bij het opzetten, openen en runnen van een winkel, marketing vraagstukken én je hebt vele franchisecollega's waar je mee kunt sparren.

  • Leer van ervaringen van andere franchisenemers in verschillende regio's met ieder hun eigen uitdagingen.

Impressie

Bij Jouw Marktkraam bepalen de huurders wat ze verkopen. Gebruikte (vintage) producten, DIY producten en gloednieuwe producten, alles is welkom. Mits in goede staat natuurlijk. Kijk eens naar een impressie van onze marktkramen en winkels.

 

Meld je aan

Heb je interesse in het runnen van een Jouw Marktkraam franchise? Vul dan ons aanmeldformulier in.